İLÇEMİZDE KALİTELİ BİR YAŞAM İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR…

Belediye ekiplerimiz tarafından yürütülen ve İlçemizin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Belediye Başkanımız Ali MEŞE, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, İlçe merkez ve mahallelerimiz de vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalara aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz, mahallelerimizin cadde ve sokaklarında çevre düzenlemesi, yol kenarına duvar yapımı, kilitli parke taşı döşeme, yol açma ve genişletme, yollara yama bakım ve onarım çalışmalarını İlçemizde bütün mahallelere yayarak faaliyete geçiriyor.

Altyapı ve üstyapı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanımız Ali MEŞE, "Programa alınan bütün altyapı ve üst yapı çalışmaları Belediyemizin bütün imkânları seferber edilerek son süratle devam etmektedir. Çalışmalarımızın amacı halkımızın yaşamlarını daha güzel bir ortamda sürdürebilmeleri içindir. Bu amaçla Halkımızdan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Çalışmalarımızda İlçemize desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat KURUM’a, Konya Milletvekili Sayın Orhan ERDEM’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim ALTAY Bey’e teşekkür ederim” dedi. Tüm İlçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun.

#GönülBelediyeciliği

#DurmakYokYolaDevam