HOŞ GELDİN BEBEK PROJEMİZ DEVAM EDİYOR…

Belediye Başkanımız Ali MEŞE’nin projeleri arasında yer alan Hoş geldin Bebek projemiz hayata geçmeye devam ediyor.

Bebek ziyaretlerimizde hediyelerimiz, ülkemizde görülen Corona virüsü sebebiyle ev ziyaretleri gerçekleştirilmeden ailelere teslim ediliyor. Bu sebeple bebekleri, yeni doğan ailelerin ilk aşamada ihtiyaç duyacağı ürünlerin bulunduğu çantalarımızı ailelerimize teslim ettik. Çantalarımızın yanında ailelerimize maske ve kolonya desteğinde bulunduk. Aksoy ailesinin kızı Ecrin Nisa’ya, Bozkurt ailesinin kızı Elif’e, Meşe ailesinin kızı Gülsüm Azra’ya, dünyamızı güzelleştirmeye hoş geldiniz dedik.

Geleceğimizin teminatı olan nesiller yetiştirmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız Ali MEŞE, “yaptığımız her hizmet bu yavrularımızın geleceği içindir. Yavrularımızın vatana millete hayırlı hizmetler getirmesini diliyorum” dedi.

#Covid19

#HayatEveSığar