BELEDİYEMİZDEN BERBER VE KUAFÖRLERE MASKE VE KOLONYA DESTEĞİ

Corona virüsÜ tedbirleri kapsamında bir süre önce çalışmalarına ara verilen berber, kuaför ve güzellik salonları, bugün itibariyle faaliyete geçti. Faaliyete geçen berber ve kuaförlerimize Corona virüsü tedbirleri kapsamında Belediye Zabıta ekiplerimizle Kolonya ve maske dağıtımı gerçekleştirdik.

Berber ve kuaförlerin bugün itibaren faaliyet göstermeleriyle Belediye Başkanımız Ali MEŞE, Berberler ve Kuaförler Odası’na bağlı İlçemizdeki bütün işyerlerine Corona virüsüne karşı maske ve kolonya dağıtımını gerçekleştirdik. Bizler Çeltik Belediyesi olarak berber ve kuaförlerimizin yanındayız. 45 gündür işe gidemiyorlar. Onların çorbasına tuz olmak amacındayız. Berber ve kuaförlerimiz de, Corona Virüsü tedbirlerine hem kendi hem de müşterilerinin can sağlığını riske atmamak için çok sıkı şekilde uyacaklardır. ALLAH onlara hayırlı ve bereketli işler versin” dedi.

#Coronavirüsü

#EvdeKalÇeltik