Karneni Getir, Hediyeni Götür' projesine devam ediyor.

Çeltik Belediye Başkanımız Ali MEŞE "2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ara tatile girmesiyle birlikte tüm öğrencileri tebrik ederek seçim beyannamesinde belirttiği “ Karneni Getir, Hediyeni Götür' projesine devam ediyor.

Bugün Karneni Getir, Hediyeni Götür' etkinliğini Çeltik Belediye Başkanlığında gerçekleştirdik. Başarı gösteren İlköğretim, orta öğretim ve lise öğrencilerimize hediyelerde bulunup, karne heyecanlarını birlikte yaşadık.

Çeltik Belediyesi olarak eğitim ve başarıyı destekliyoruz. Çocuklara karne sevinci yaşamaları, okumaya teşvik ve motive etmek amacıyla hediyeler dağıttıklarını söyleyen Belediye Başkanımız Ali MEŞE; Bu güzel çocuklarımızı sevindirmek istiyoruz. Bundan sonraki karne dönemlerinde bu sevinci çocuklarımıza yaşatmak istiyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, emek veren tüm öğretmenlerimize, velilerimize de teşekkür ediyorum ve bu ara tatili en güzel şekilde geçirmelerini diliyorum." Dedi.

21 Ocak 2022