BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALİ MEŞE'yi ÖZEL AKŞEHİR BİREY EĞİTİM KURUMLARI ZİYARET ETTİ.

Belediye Başkanımız Ali MEŞE' yi Özel Akşehir Birey Eğitim Kurumlarından Kurucu Zeynep KOÇ, Müdür Deniz BİNEKTAR, Türkçe Öğretmeni Şeyma ERGÜL, Koordinatör Metehan DOĞAN makamında ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde Urfa Beydere Yusuf Ali BEKLER İlkokulu ve Ortaokulu için; Belediye Başkanımız Ali MEŞE’ye yapılacak destek hakkında bilgi verildi.

Belediye Başkanımız Ali MEŞE’’ Öğrencileri çok seven bir eğitim gönüllüsü olarak okullarımızın her zaman destekçisi olacağım. Yurdumuzun her köşesine yardım etmeye hazırım. Yeter ki çocuklarımız en iyi şekilde eğitim-öğretim görerek okullarını bitirsinler. Bizlere desteklememiz için fırsat veren Özel Akşehir Birey Eğitim Kurumlarına teşekkür ederim. ’’dedi.

15 Mart 2021