BELEDİYEMİZDEN İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE İKRAM..

Belediye Başkanımız Ali MEŞE’nin talimatıyla ilçe merkez ve Mahallelerimizdeki ilkokul-ortaokul öğrencilerimize Başkanımızın selamını ileterek kek ve meyve suyu ikramında bulunduk.

Belediye Başkanımız Ali Meşe, “Tüm dünyayı saran Korona virüs salgını nedeniyle geleceğimizin istikbali çocuklarımız okullarından uzak kaldılar. Çocuklar bizim geleceğimizdir, geleceğimizi çağdaş ve modern bir teknolojik sistemle hazırlamak başta öğretmenlerimizin ve velilerin en önemli görevidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.” sözü de eğitimin ne kadar önemli olduğunu belirtmektedir.

Bu vesile ile idareci, öğretmenlerimizin ve tüm öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum dedi.

12 Mart 2021