HOŞGELDİN BEBEK PROJEMİZ DEVAM EDİYOR…

Belediye Başkanımız Ali MEŞE’nin projeleri arasında yer alan Hoşgeldin Bebek projemiz hayata geçmeye devam ediyor. Bebek ziyaretlerimiz, ülkemizde görülen Corona virüsü sebebiyle ev ziyaretleri gerçekleştirilmeden sürdürülüyor.

Bu sebeple bebekleri, yeni doğan ailelerin ilk aşamada ihtiyaç duyacağı ürünlerin bulunduğu çantalarımızı ailelerimize ulaştırdık. Günay ailesinin kızı Eylül Erva’ya, Kaplan ailesinin kızı Rabia Serra’ya, Korkmaz ailesinin oğlu Oğuzhan’a, Yavuz ailesinin oğlu Ömer Huzeyfe’ye, Akgül ailesinin oğlu Kazım Kağan’a, Etki ailesinin oğlu Batuhan’a, Güler ailesinin kızı Zeynep’e, dünyamızı güzelleştirmeye hoş geldiniz dedik.

Geleceğimizin teminatı olan nesiller yetiştirmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız Ali MEŞE, “yaptığımız her hizmet bu yavrularımızın geleceği içindir. Yavrularımızın vatana millete hayırlı hizmetler getirmesini diliyorum” dedi.

24 Mart 2020