KÜÇÜKHASAN - ADAKASIM ARASINDA BULUNAN RAMPANIN DÜZENLENMESİ VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI..

Belediye Başkanımız Ali MEŞE, İlçe Başkanımız Hacı ZUHAL ve Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri ile birlikte yapımına başlanacak olan Küçükhasan -Adakasım arasında bulunan rampanın düzenlenmesi ve yol genişletme çalışmasını yerinde incelemelerde bulundular.

Belediye Başkanımız Ali MEŞE ; "Küçükhasan ile Adakasım mahallelerimizin bağlantı yolundaki virajlı rampanın düzenlenmesi ve genişletilmesi için Konya Büyükşehir Belediyesi Fen işleri ekipleri ile birlikte çalışmalara başlayacağız".dedi

Çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY ve Konya Büyükşehir Fen işleri ekiplerine teşekkür ederim.

24 Mart 2020