EVDE KAL ÇELTİK…

Türkiye’de Corona virüsü önlemleri kapsamında 65 yaş ve üstü kronik hastalığı bulunanlar, engelliler ve yaşlılara sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Vatandaşlarımızın da evlerinde kalmaları gerektiğini bir kez daha vurgulayan Belediye Başkanımız Ali MEŞE, “Corona virüsü tedbirleri doğrultusunda İçişleri Bakanlığımız çok önemli bir karar aldı. Bu karar doğrultusunda 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız evlerinden çıkamayacak. Bizde hemşerilerimizin sağlığını korumak adına ilk günden itibaren en üst düzeyde önlemler alıyoruz. Bu süreçte tüm halkımıza “Evde Kal” çağrımıza uyarak göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz.

Ülkemizi tehdit eden corona virüsü sebebiyle Çeltik’te yaşayan 65 yaş ve üstü büyüklerimizin ihtiyaç duymaları halinde aşağıda vermiş olduğumuz irtibat numaraları ile bize ulaşarak ihtiyaçlarını bildirebilirler. Herhangi bir ihtiyaçlarını karşılamak adına bizler gönüllüyüz. Yeter ki onlar evlerinde kalsın” dedi.

#EvdeKalÇeltik

#EvdeHayatVar