ÇELTİK BELEDİYESİ DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR…



Çeltik Belediyesi corona virüsü riskine karşı önlemlerini artırarak, halkın yoğun olarak kullandığı İlçe merkez ve tüm mahallelerinde yol süpürme ve yıkama ile dezenfekte çalışmalarına başladı.

Corona virüsüne karşı alınan önlemleri yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ali MEŞE, “Dünyanın birçok yerinde “ Corona Virüsü” adı altında bir virüs var ve bu virüs bizim ülkemizde de görülmeye başladı. Bu sebeple bizde İlçemizde tedbir amaçlı dezenfeksiyon çalışmalarına hız kazandırdık. Halkımızın yoğun olarak kullandığı İlçe merkez ve tüm mahallelerimizin sokaklarında Büyükşehir Belediyemize ait olan İtfaiye araçları ve tüm Belediye personelimiz ile birlikte dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştirdik. Yol kenarlarındaki kaldırımlarımız dahi deterjanlı sularla yıkanarak dezenfekte edildi.

Hemşerilerimizin sağlığını korumak adına ilk günden itibaren en üst düzeyde önlemler alıyoruz. Bu süreçte tüm halkımızın alınan tedbirlere uyarak mümkün olduğunca evde kalmasını istiyoruz. Özellikle kronik hastalığı bulunanlar, engelliler ve yaşlı hemşerilerimizin evden çıkmamalarını tavsiye ediyorum. Bu süreci hep birlikte gerekli hassasiyeti göstererek, atlatacağımıza inanıyorum. ” dedi.



22 Mart 2020