BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALİ MEŞE VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ UĞUR İBRAHİM ALTAY BİR ARAYA GELDİ.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY’IN davetiyle, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığında; Belediye Başkanımız Ali MEŞE, Ak Parti İlçe Başkanı Hacı Zuhal, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Daire Başkanlarıyla bir araya gelerek 2020 yılının programı ve yatırım hizmetleri hakkında genel bir istişare toplantısı yapıldı.

Toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ederiz. Bu nazik ev sahipliği için ve Çeltik’te yapılan tüm projelerde bizi destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY’A teşekkür ederiz.

29 Ocak 2020