EKİPLERİMİZ İLÇEMİZDE KAR TEMİZLİĞİNE BAŞLADI..

Ekipler; kar temizleme çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki cadde ve sokakları iş makineleri yardımıyla temizleme çalışmalarını yapıyor. İlçe merkezinin dış mahallelerle olan bağlantı yollarının ulaşıma açık tutulması içinde seferber olan ekipler, bu yollarda da kar küreme çalışmaları yaparak, çalışmaları gerçekleştiriyor. Ayrıca belediye ekiplerimizce yayaların kullandığı kaldırımlarda küreklerle temizlik ve tuzlama çalışmalarıda yapılıyor.

Çeltik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerimizle çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten Başkan MEŞE “İlçemizde uzun süredir beklediğimiz kar yağışı ve bereket geldi. Tüm ekiplerimizle 14 mahallemizde sokak ve caddeler de; kar temizliği çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buzlanmaya karşı tüm ekip ve ekipmanlarımızla 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek, bölge genelinde yaşanabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla gerekli tedbir ve önlemlerin alındığını da bildirdi.

16 Şubat 2021