KONYA VALİMİZ SAYIN VAHDETTİN ÖZKAN İLÇEMİZE ZİYARETTE BULUNDULAR.

Valimiz Sayın Vahdettin ÖZKAN ve Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ali İhsan Bostancı ilçemizi ziyarette bulundular.Ziyaretlerinde Vali Vahdettin Özkan Başkanlığında Kaymakamlık binasının toplantı salonunda Belediye Başkanımız, İlçe Kaymakamı ve kurum müdürlerinin katılımıyla İlçemiz ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Daha sonra Sayın Valimiz Belediye Başkanımız Ali MEŞE’yi makamında ziyaret ederek İlçemizde devam eden projeler ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.Başkanımız Ali MEŞE Sayın Valimiz Vahdettin ÖZKAN'a plaket takdiminde bulundu.Akabinde hep birlikte yakın zamanda açılacak olan Yeni Belediye Hizmet Binasını incelemelerde bulunularak bina hakkında istişarelerde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanımız Ali MEŞE Sayın Valimiz Vahdettin ÖZKAN'a şükranlarını ileterek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

13 Şubat 2021