MAHALLELERİMİZDE ÇEVRE TEMİZLİĞİNE BAŞLANDI

Belediyemizin Temizlik İşlerinden sorumlu personellerimizle İlk adresimiz olan İshakuşağı mahallemizde ana cadde ve ara sokaklarında çevre temizliği tamamlandı.

Belediye Başkanımız Ali MEŞE; İlk olarak İshakuşağı mahallemizden başlayarak ana cadde ve ara sokaklarındaki yol kenarlarındaki toprak birikintileri, kurumuş otların temizlenmesiyle birlikte çevre düzenlemesi tamamlandı. Hemen ardından diğer adresimiz olan Adakasım Mahallemizle devam ediyoruz. Halkımızın, çocuklarımızın hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak için gereken özveriyi göstermeye gayret ediyoruz. El ele vererek daha temiz ve yaşanılabilir bir Çeltik için hep birlikte çalışmalı ve özveri göstermeliyiz. Ekiplerimizin yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

10 Şubat 2021