10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Çelenk Sunma Töreni

10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Çelenk Sunma Töreni

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82. Yıl dönümü dolayısıyla 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanındaki Atatürk Anıtına Çelenk sunma töreni yapıldı.

Törene, Sayın Çeltik Belediye Başkanı Ali MEŞE,İlçemiz Kaymakamı Sayın Yusuf Beran VURAN , kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler katıldı.

Tören, İlçe genelinde çalan sirenin eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk Anıtına Çelenk sunumu gerçekleştirildi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanında Merkez Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Rukiye TURAK’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Merkez İlkokulu öğrencisi Süleyman Taha ELMANİ’nin şiir okumasından sonra tören sona erdi.

10 Kasım 2020