HOŞ GELDİN BEBEK PROJEMİZ DEVAM EDİYOR…

Belediye Başkanımız Ali MEŞE’nin projeleri arasında yer alan Hoş geldin Bebek projemiz hayata geçmeye devam ediyor.

Bebek ziyaretlerimizde hediyelerimiz, ülkemizde görülen Corona virüsü sebebiyle ev ziyaretleri gerçekleştirilmeden ailelere teslim ediliyor. Bu sebeple bebekleri, yeni doğan ailelerin ilk aşamada ihtiyaç duyacağı ürünlerin bulunduğu çantalarımızı , bir kutu maske ve kolonyasını ailelerimize teslim ettik. GÜLLECİ ailesinin kızı Esin Irmağ'a , SARIKAYA ailesinin kızı Nurcan'a , ELMAS ailesinin kızı Nehir' e, KALDIRIM ailesinin kızı Elif Aday'a dünyamızı güzelleştirmeye hoş geldiniz dedik.

Geleceğimizin teminatı olan nesiller yetiştirmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız Ali MEŞE, “yaptığımız her hizmet bu yavrularımızın geleceği içindir. Yavrularımızın vatana millete hayırlı hizmetler getirmesini diliyorum” dedi.

#Covid19

#HayatEveSığar