FATİH MAHALLEMİZDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemizin birlikte yürüttüğü prestij cadde çalışması kapsamında Fatih Mahallesi Atatürk caddesinde 1.100 metrelik yolumuzun bugün itibariyle sıcak asfalt çalışmasını Belediye Başkanımız Ali MEŞE , Ak Parti İlçe Başkanı Hacı Zuhal ve Belediye Meclis Üyelerimizinde katılımıyla çalışmalar başladı.

Asfalt çalışmasının Belediye Başkanımız Ali MEŞE iş makinesin operatörlüğüne geçerek bağlantı noktasının kazma işlemini kendisi yaptı. Başkan MEŞE ; “Biz, hizmet için seçildik. Bunu sadece böyle görselde makamda oturmak değil her noktada çalışabilmenin peşinde olup o hizmeti vatandaşa ulaştırabilmek için buradayız.Buradaki gayemiz ilçemizin giriş ve çıkış noktalarını daha estetik, daha rahat ulaşıma sahip en güzel ilçe konuma getirmektir. Bu çalışmamızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Ak Parti İl Başkanımız Hasan ANGI’YA, Konya Milletvekilimiz Orhan ERDEM’E, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY ve Konya Büyükşehir Fen İşleri Müdürlüğüne teşekkür ederim.”dedi.

27 Ekim 2020