MEVLANA CADDESİ YOL GENİŞLETME ÇELIŞMASI

Prestij Caddelerimizde Yol Genişletme Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Sürüyor…

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemizin birlikte yürütmüş olduğu prestij cadde çalışması kapsamında ilçemizin giriş ve çıkışlarından olan Mevlana Caddemizde yol genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Mevlana Caddemizde dar olan anayolda trafik akışının daha rahat sağlanması adına yol genişletme, kaldırım ve refüj çalışmasına başlandı. Bu caddemizde yol genişletme, kaldırım ve refüj çalışmalarının ardından Konya Büyükşehir Fen işleri ekiplerininde asfaltlama çalışmasını tamamlamasıyla son bulacaktır. Yolun kenarına yapmış olduğumuz duvarın üst ışıklandırmasıda yapılarak ilçemize daha estetik görünüme kavuşturmuş olacağız.

Halka en iyi hizmeti sunmak için çalışmalara aralıksız devam edildiğini ifade eden Belediye Başkanımız Ali MEŞE, ”Daha önce yapılan yolların günümüz şartlarına uygun hale getirilmesi için çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah planladığımız şekliyle yolların gerekli genişletilmesini yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Şimdiden vatandaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediyemizden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim ALTAY Bey’e ve Konya Büyükşehir Fen İşleri Müdürlüğüne teşekkür ederim” dedi.

#GönülBelediyeciliği

#DurmakYokYolaDevam