İLÇEMİZİ AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI VE ADANA MİLLETVEKİLİ SAYIN AHMET ZENBİLCİ ZİYARET ETTİ.

Belediye Başkanımız Ali MEŞE, İlçe Başkanımız Hacı ZUHAL ve Belediye Meclis Üyelerimizle Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet ZENBİLCİ 'yi Tahir Akyürek Kültür Parkımızda karşıladık.

Akabinde İlçe Merkezimizde İnşaası devam eden Yeni Belediye Hizmet Binamızı incelemelerde bulundu.Programımızın devamında Belediye Binamızda İlçemizde devam eden projelerimiz ve tamamlanan projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk.Ardından Ak Parti İlçe Başkanlık Binasını ziyarette bulundu ve ilçe başkanlığımızın çalışmaları hakkında İlçe Başkanı Hacı ZUHAL 'den bilgi aldı.Belediye Başkanımız Ali MEŞE İlçemizin simgesi Tarihi Camiimizin işlemeli tablosunu hediye etti.

Yapılan ziyarette memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Ali MEŞE Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet ZENBİLCİ'yi bu onure edici ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim . dedi.

22 Ekim 2020