BELEDİYEMİZİN ARAÇ FİLOSUNA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ.

Çevre Şehircilik Bakanlığından Belediye Başkanımız Ali MEŞE'nin talepleri doğrultusunda bir adet Çöp Kamyonu Belediyemize hibe edilmiş olup, teslimi gerçekleşmiştir.

Belediye Başkanımız Ali MEŞE açıklamasında; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza müracaatımız doğrultusunda bir adet çöp kamyonu hibesini ilçemize kazandırmış ve araç filosunu arttırma, yenileme projemiz kapsamında bir yenisini daha ekledik. ALLAH’ın izniyle vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamasını sağlamak için çalışmalara devam edeceğiz. İlçemize ve tüm mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Çöp kamyonunu ilçemize kazandırılması konusunda bizlere destek olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat KURUM , Konya Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin USTA, Ak Parti Konya İl Başkanımız Hasan ANGI, Konya Milletvekilimiz Orhan ERDEM ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY’a teşekkür ederim”.dedi.

12 Ağustos 2020