15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ilçemizde yapılan törenle kutlandı.

Gün içerisinde Belediye Başkanımız Ali MEŞE, İlçe Kaymakamımız Osman SAK ve İlçe protokolü tarafından İlçemiz halkından olup cennet vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin kabirleri ve Şehit aileleri evlerinde ziyaret edildi.Kültür Merkezimizde resim sergisinin açılışı Belediye Başkanımız Ali MEŞE ve İlçe Kaymakamımız Osman SAK gerçekleştirdi ve ardından resim köşesi incelendi.

Öğle namazı sonra Huriye Hutun Camiinde şehitlerimizin anısına mevlid-i şerif ve Kuran-ı Kerim okundu.

Akşam saat 20.45 de saygı duruşu ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programa Belediye Başkanımız Ali MEŞE, İlçe Kaymakamımız Osman SAK ,İlçe Jandarma Karakol Komutanı ,İlçe Emniyet Amiri ,İlçe Müftümüz, Siyasi Parti Temsilcilerimiz ve Muhtarlarımız ve ilçe halkımızın katılımıyla devam etti.

Akşam Programında ;Kuran-ı Kerim Tilaveti , Açılış Konuşmaları , TRT tarafından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın konuşması canlı olarak izlendi. Video gösterileri ve Öğrenciler tarafından Şiirlerin okunması ve saat 00.10 da İlçemizdeki tüm camilerde sela okunması ile sona erdi.

16 Temmuz 2020