MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KONYA İL BAŞKANI REMZİ KARAARSLAN, BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALİ MEŞE’Yİ MAKAMINDA ZİYARETTE BULUNDU.

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi KARAARSLAN ve Yönetimi, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Çeltik İlçe Başkanı Mehmet Ali DEMİRKAZIK, Yunak İlçe Başkanı Bayram ÇİL ve Akşehir İlçe Başkanı Salih AKÇA ile birlikte Belediye Başkanımız Ali MEŞE’yi makamında ziyaret ettiler.

Başkan MEŞE Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette MHP İl Başkanı Remzi KARAASLAN ve beraberindeki heyete, Çeltik  Belediyesi’nin çeşitli projeleri hakkında bilgiler vererek istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Ali MEŞE ise” MHP İl Başkanı Remzi KARAARSLAN ve İl Yöneticilerine çalışmalarında başarılar dileyerek, bu onure eden ziyaretlerinden dolayıda teşekkür etti.

11 Haziran 2020