PAZAR GİRİŞİNDE VATANDAŞLARA MASKE DAĞITIMINA DEVAM EDİYORUZ...

İlçe merkezimizde kurulan Halk pazarında Belediye Zabıta ekiplerimiz sabah saatlerinden itibaren başladığı uygulamada pazar yeri, giriş ve çıkışları kontrol altına alarak denetimlerini sürdürdü.

Corona virüsü (COVID-19) salgını sebebiyle pazar yerinde ekiplerimizce önlem alınırken, pazar alışverişine gelen vatandaşlara ve pazar esnafına maske dağıtımında bulunuldu.

Bu sıkıntılı süreçte alacağımız tedbirlerin çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanımız Ali MEŞE, Vatandaşlarımızdan ricamız, Zabıta ekiplerimiz tarafından tedbir amaçlı yapılan uyarıları mutlaka dikkate almaları, alışveriş esnasında sosyal mesafeye dikkat etmeleri ve maskelerini mutlaka takmalarıdır” dedi. Bu mücadele günlerinde çalışmalara aralıksız devam eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Milletvekillerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY Bey’e teşekkür ederiz. İNŞALLAH bu kötü günleri tedbirlerimizi alarak hep birlikte atlatacağız.

#Covid19

#EvdeKalÇeltik