ARAZİ YOL ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR…

Çeltik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Gökpınar, Torunlar ve Kaşören mahallelerimizde arazi yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Gökpınar, Torunlar ve Kaşören mahallelerimizde arazi yollarında yapılan bakım ve onarım çalışmalarını takip eden Belediye Başkanımız Ali MEŞE,” Çeltik Belediyesi olarak her zaman çiftçilerimizin yanındayız. Üreten, emekçi ve fedakâr çiftçilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak bizim en asli görevimizdir. Bu amaçla İlçemizde çiftçilerimizin tarım arazilerine daha rahat ulaşım sağlayabilmeleri için mahallelerimizin arazi yollarında bakım ve onarım çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. İstiyoruz ki Çiftçilerimiz, üretim yaptığı tarlasına daha kolay, daha zahmetsiz ve rahat gitsin. Bu ve benzeri çalışmalarla üreten çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İlçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun.

#DurmakYokYolaDevam

#GönülBelediyeciliği