PAZAR YERLERİMİZ TÜM ESNAFLARIMIZA AÇILDI…

İlçemizde kurulan halk pazarında giyim, çiçek, fide, zücaciye ve nalburiye gibi ihtiyaç malzemelerine getirilen kısıtlamaların kaldırılmasıyla Pazar yerlerimiz bugün tüm esnaflarımıza açıldı. Kurulan Pazar yerinde hijyen, tezgâhlar arasındaki 3 metre kuralı, maske ve eldiven takılması zorunluluğu Zabıta Ekiplerimizce kontrol edildi. Pazar girişinde de maskesi olmayan vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza maske ve kolonya dağıtımı yapıldı.

Bu konuda denetimlerin önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanımız Ali MEŞE, "Cumhurbaşkanlığı genelgeleri doğrultusunda bu haftadan itibaren pazar yerlerimiz tüm esnaflarımıza açık olacaktır. Bugün kurulan giyim, çiçek, fide, zücaciye, nalburiye gibi ürünlerin satışını yapan pazar esnaflarımız maske ve eldivenlerini takarak ve 3 metre aralıkla sosyal mesafeyi koruyarak satışlarını gerçekleştirdi. Bizlerde ilerideki haftalarda dâhil olmak üzere aldığımız kararları uygulayarak pazar yerlerimizde bulunan esnaflarımızı 3 metre arayla sosyal mesafelerini koruyacak şekilde yerleştirmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza da pazar girişinde maske ve kolonya dağıtımını sürdüreceğiz. Alınan kararlar gereği kısıtlama ve yasaklara uyarak bizlere yardımcı olan vatandaşlarımıza ve pazarcı esnaflarımıza teşekkür eder, çalışmalarında bol kazançlar dilerim” dedi.

#Covid19

#HayatEveSığar