YENİ BELEDİYE BİNASININ VE DÜKKANLARIN HARFİYAT ÇALIŞMALARI DUALARLA BAŞLADI....

Çeltik’in çehresinin değişmesine ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunulmasını sağlayacak yeni belediye binamızın ve dükkânlarımızın harfiyat çalışmaları başladı. Başkanımız Ali MEŞE; Yurt dışı gezisinin ardından ayağının tozu ile her projesinde olduğu gibi yine ilk kepçeyi kendisi vurdu. Harifiyat çalısmasına; Ak parti ilçe başkanı Hacı ZUHAL ve Yönetim Kurulu, İlçe Müftümüz Mehmet ARDİÇ, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Mahalle Başkanları, Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleşti. Başkanımız Ali MEŞE; “Arka arkaya gerçekleşen projelerimize bir yenisini eklemekten mutluyuz, Çeltik’e hizmet etmek için çıktığımız bu yolda yeni hizmet binamızla yolumuza devam edeceğiz, güzel bir belediye binamız olacak, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

19 Şubat 2020