14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ

Belediye Başkanımız Ali MEŞE, 14 Mayıs Dünya Çitçiler Günü vesilesiyle mesaj yayımladı;

Başkan MEŞE mesajında, “Çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden üreticilerdir. Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan vefakâr çiftçilerimizin, üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığının kalkınmasında yüksek öneme sahiptir.

Alın teri ve emeği ile en güzel sebzeyi, meyveyi, tahılı üretmek için fedakârca çaba harcayan tüm Çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlar, bereketli ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ederim” dedi.

#DünyaÇiftçilerGünü

#ÇiftçilerGünüKutluOlsun