10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI

Çeltik Belediye Başkanımız Ali MEŞE, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası vesilesiyle bir mesaj yayımladı;

Engelli bireylerin topluma daha çok kazandırılması gerektiğine vurgulayan Belediye Başkanımız Ali MEŞE, “Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Engelliler Haftası, engelli bireylerimizin haklarına dikkat çekilmesi açısından oldukça önem arz etmektedir. Engelli kardeşlerimizin hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma konusunda hepimize önemli görevler düşmektedir. Engellilik, sadece kişinin ya da mensubu olduğu toplumun değil, tüm insanlığın ortak sorunudur. Engelli olmak kişinin tercihi değildir ve herkes birer engelli adayıdır. Bizler de bu anlayışla ilçemizde engelli vatandaşlarımızın yeterliliklerini en üst düzeye çıkarma noktasında, elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nın toplumdaki hassasiyetin artmasına vesile olmasını temenni ederek, tüm engelli kardeşlerime ve ailelerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

#EngellilerHaftası

#HiçbirŞeyYaşamSevincimizeEngelDeğil