1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ

Belediye Başkanımız Ali MEŞE, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı;

Başkan MEŞE mesajında; Birlik, dayanışma ve mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramını en derin duygularımla kutlarım. Bizlere düşen sadece bu günde değil her zaman işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaktır. Bu dayanışma gününü bu günle sınırlı tutmayıp onların dertlerine ortak olmak, sorunlarına çözüm bulmak öncelikli işimizdir. Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Hayatını emekleriyle kazananlar, geçimini alın teriyle elde ettikleri kazançlarla sağlayanların her zaman yanında ve destekçisi olacağız.

Bu amaçla en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü tebrik ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

#1MayısEmekveDayanışmaGünü

#1MayısİşçiBayramı