İLÇEMİZDEKİ MAHALLE MUHTARLARINA MASKE, SİPERLİK VE DEZENFEKTAN DESTEĞİ…

Belediye Ekiplerimizce, COVİD-19 ile mücadele kapsamında İlçemizdeki bütün mahalle muhtarlarına maske, siperlik ve dezenfektan desteği yapıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını sebebiyle Çeltik Belediyesi olarak gerekli önlemleri aldıklarını belirten, “Belediye Başkanımız Ali MEŞE, “Corona virüsü salgınıyla etkili bir mücadele için Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bir yandan dezenfekte çalışmalarını yaparken bir yandan da İlçemizdeki Kurumlarımıza, Esnaflarımıza ve Vatandaşlarımıza maske ve kolonya desteği sağlıyoruz.

Belediye ekiplerimiz de bu önemli dönemde ortaya çıkan maske ihtiyacına katkı sunmak amacıyla İlçemizdeki bütün mahalle Muhtarlarımızı ziyaret ederek Büyükşehir Belediyemizden gelen maske, siperlik ve dezenfektan dağıtımını gerçekleştirdik. Bu salgın ile mücadelemizde bizden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim ALTAY Bey’e teşekkür ederim” dedi.

#Covid19

#HayatEveSığar