HOŞGELDİN BEBEK PROJEMİZ DEVAM EDİYOR…

Belediye Başkanımız Ali MEŞE’nin projeleri arasında yer alan Hoş geldin Bebek projemiz hayata geçmeye devam ediyor.

Bebek ziyaretlerimizde hediyelerimiz, ülkemizde görülen Corona virüsü sebebiyle ev ziyaretleri gerçekleştirilmeden ailelere teslim ediliyor. Bu sebeple bebekleri, yeni doğan ailelerin ilk aşamada ihtiyaç duyacağı ürünlerin bulunduğu çantalarımızı ailelerimize teslim ettik. DAĞ ailesinin oğlu Yiğit Ali Can DAĞ’a, KOCA ailesinin oğlu Kerim KOCA’ya , KAPLAN ailesinin oğlu Emirhan KAPLAN’a ,MOL ailesinin oğlu Ömer Halis MOL’a , ALİCİ ailesinin kızı Elif Nur ALİCİ’ye ve ÇAKALTARLA ailesinin kızı Esma İrem ÇAKALTARLA’ya dünyamızı güzelleştirmeye hoş geldiniz dedik.

Geleceğimizin teminatı olan nesiller yetiştirmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız Ali MEŞE, “yaptığımız her hizmet bu yavrularımızın geleceği içindir. Yavrularımızın vatana millete hayırlı hizmetler getirmesini diliyorum” dedi.

#Covid19

#HayatEveSığar