GÖKPINAR MAHALLESİNDE YAPILAN 3. YÖRÜK ŞÖLENİ ETKİNLİĞİ

İlçemiz Gökpınar mahallesinde Belediyemiz ve Honamlı Yörükler Derneği ile ortaklaşa düzenlenen 3. Yörük Şölenimiz gerçekleştirildi. Yörük Şölenine Çeltik Belediye Başkanımız Sayın Mehmet EKİZOĞLU, Kaymakamımız Sn. Murat ÖZTÜRK, Akşehir Kaymakamı Sn. Mehmet TÜRK, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih AKKAYA, Konya İl Başkan Yardımcılarımızdan Lokman ÖZTURHAN, Mustafa ÖZKAYA, Çevre İl ve İlçelerden gelen misafirler ile birlikte çok sayıda vatandaş şölenimize katılmıştır. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile resmi açılışı yapılan şölen, açılış konuşmaları ve çeşitli etkinliklerle devam etti. Sanatçılar Aşık KOZANOĞLU, Suna MUTAY ve Çağlar YAĞIZ tarafından seslendirilen şarkı ve türkülerin ardından Mustafa YILDIZDOĞAN’ın sahne almasıyla birlikte alanı dolduran vatandaşlar, sanatçının tüm şarkılarına eşlik ederek Yörük Şölenine renk kattılar.