ÇELTİĞİMİZE ZİYARET

İlçemize önceki dönemlerde hizmet veren Sayın Kaymakamımız Ramazan PEKTAŞ Bey, Yazı İşleri Müdürümüz Hüseyin TÜRKMEN, Noterimiz Cemal DÖNMEZ, Garnizon Komutanımız Hasan TEKDEMİR İlçemize yapmış oldukları ziyaret bizleri fazlasıyla onure etmiştir. İlçemizde emek vermiş oldukları eserleri ve onlardan sonra yapılan hizmet binalarını ziyaret ederek Çeltiğimizin gelişimi hakkında bilgilendirdik. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Ziyaretçilerimizi karşılayan Sayın Belediye Başkanımız Mehmet EKİZOĞLU Belediye Başkan Yardımcımız Ramazan SARGIN, Önceki Dönem Belediye Başkanımız Tahsin ZUHAL, Karakol Komutanımız Kıdemli Başçavuş Ali Han AK, Nüfus Müdürümüz Abdullah BAKIRCI, Ziraat Bankası Müdürümüz Ömer ERDURAN Ve Diğer Katılımcı Arkadaşlarımıza da Teşekkür Ederiz.