YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ SON SÜRAT EDAM EDİYOR..

Çeltik Belediyesi kış aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelindeki yol yapım ve tamir çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Çeltik Belediyesi genişleyen hizmet alanı ile ilçenin dört bir yanında çalışmalara devam edilmekte. Büyükşehir yasası ile Çeltik’ in yeni bağlanan mahallelerinde ki çalışmalar Fen İşleri müdürlüğünce sürdürülüyor.Mahalleri birbirine bağlayan yolların dar olması sebebi ile bu yolu kullanmaya mecbur olan çiftçiler ve köylülerin zorluklar yaşadığını belirten ekipler, belediyece yaptıkları çalışmaların neticesinde bu yolun genişleyerek daha rahat bir kullanım alanına kavuşulacağını kaydettiler. Kırsal Mahallelerdeki işlerin yanı sıra merkez mahallelerde planda bulunan işler sırasıyla yapılıyor. Aynı anda birçok alanda yol yapım işlerini devam ettiren Çeltik Belediyesi yapım işlerini de hızlandırarak vadandaş refahını arttırmak için Belediye olarak tam hızçalışmalara devam etmektedir.