HAYVAN PAZARIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Çeltik Belediyesi tarafından tahsisi yapılan 5.000 m2 arsaya İlçemiz içinde bulunan hayvan pazarını ilçe dışına çıkartarak çevrenin en büyük ve modern hayvan pazarının yapım çalışmasının sonuna yaklaşılmıştır. Satış alanı hazır konumda bulunan hayvan pazarının çatı yapımından sonra bütün eksiklikleri giderilmiş olacaktır.

Konu ile açıklamada bulunan Çeltik Belediye Başkanı Sayın Mehmet EKİZOĞLU; “Hayvancılığın merkezinde böyle bir yatırımın gelecek vaat etmesi ve ilçe sınırlarında hayvancılığın gelişmesi açısından çok büyük önem taşıyan bu proje çok ciddi emekler verilerek hayata geçirilmiştir. Bu doğrultuda daha önceden ilçe sınırları içerisinde bulunan bu yapının çevreye yaydığı rahatsızlık ve kirlilikten dolayı ilçe sınırları dışına itilerek İlçemiz halkına daha iyi hizmet verebilmek, Pazar potansiyelini arttırmak, ilçe ekonomisine canlılık katmak, daha rahat alış veriş imkânı sağlamak ve en önemlisi ilçede hayvancılık sektörünü geliştirmek amaçlanmıştır. Bu nedenle İlçemizin gelişimini destekleyen Bu yapının gelişmesinde ve yapımında emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Kurban Bayramı’ndan önce satış alanımız açılacaktır ve vatandaşlarımız alışveriş faaliyetlerini gönül rahatlığıyla yapabileceklerdir.”