DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ
 Çeltik kaymakamlığı ve Çeltik belediye başkanlığı tarafından tertip edilen "15 temmuz şehitler adına mevlüt okuma ve demokrasi yürüyüşü"ilçemizde tüm çevreler ve sivil toplum kuruluşları tarafından yüksek katılım ile icra edildi.Programa öncelikle kaymakamlık önünden başlayarak mevlana cadde boyu yürüyüş yapılarak belediye meydanında son buldu.Akabinde çeltik ilçe kaymakamımız Sn.Murat ÖZTÜRK halka hitaben bir konuşma yaptı konuşmasında "sıkıntılı süreçte ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliği daim olduğu sürece bu millete şer odaklı hiç bir gücün etki edemeyeceği"konularına değindi.sonrasında Çeltik müftülüğü tarafından mevlid-ı şerif ve Kuran-ı kerim tilavetleri ile aziz şehitlerimizin ruhu şaad edilmiş oldu.ortaokul öğrencisi bir gencimiz tarafından istiklal marşımızın 10 kıtası okundu.Program bu şekilde son buldu.