MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ İSMET YILMAZ VE MİLLETVEKİLİMİZ ORHAN ERDEM'İN İLÇEMİZE ZİYARETİ
         Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet YILMAZ, Milli Eğitim Bakan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Sayın Orhan ERDEM seçim sonrası İlçemize teşekkür ziyaretinde bulunmuşlardır.

Ziyaret kapsamında teşekkür konuşması yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ali MEŞE konuşmasında Bakan Bey’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip İlçemize bir adet okul öncesi eğitim için Anaokulu ve Yüksek okul yapılmasını talep etmiştir.

Belediye Başkanımız ziyaret dolayısıyla Bakan Bey’e ve heyetine teşekkür edip Ak Parti döneminde İlçemize yapılan hizmetlerden bahsederek “ daha güzel ve kapsamlı hizmetlerin devamını bekleriz “ diyerek sözünü tamamlamıştır.

Milletvekilimiz Orhan ERDEM, Ak Parti İlçe Başkanı Ali MEŞE’nin Anaokulu ve Yüksek okul talebinin Bakan Bey’le birlikte özel takipçisi olacağına söz vererek konuşmasını tamamlamıştır.

Milli Eğitim Bakanımız konuşmasında 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçiminde Çeltik Halkına yoğun desteklerinden dolayı şükranlarını sunarak vatandaşların çocuk istismarına dayalı idam taleplerini “Siz rotanızı çizin biz takip edelim “ sözü ile yanıtlamıştır. Ayrıca İlçemize yapılacak olan Anaokulu ve Yüksek okulun yapımıyla ilgili özel takipçisi olacağı sözünü vermiştir.

Program sonunda Belediye Başkanımız Milli Eğitim Bakanına İlçemizi tanıtan figürlerin bulunduğu bir plaket sunmuştur. Bakan Bey teşekkürü sonrası Belediye Başkanımıza gezisine istinaden güzide bir tablo takdim etmiştir.