19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde Coşkuyla kutlandı. Program sabah saat 09.00’da Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Çeltik Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Bahçesinde devam etti. Programa, Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU, Çeltik Kaymakamı Uğur KARAKAYA, İlçe Jandarma Komutanı Alihan AK, İlçe Emniyet Amiri Tayfun GENÇ, Kurum Müdürleri, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasından sonra, günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. Gençlik adına öğrenci konuşması, şiirler, koro ve solo şarkıların seslendirilmesinin ardından, Kurumlar arasın Kaymakamlık Turnuva Şampiyonunun ve 19 Mayıs Koşusunda derece almış öğrencilerin madalyaları verildikten sona erdi.